Kosten opleiding uitvaartverzorger

Kosten opleiding uitvaartverzorger

Kosten opleiding uitvaartverzorger verschillen per opleidingsinstituut. Gemiddeld is de prijs € 4200,- inclusief examenkosten. Vonera is goedkoper. Houd hier dus rekening mocht je een keuze gemaakt hebben. Lees altijd de kleine lettertjes en ontdek de verschillen tussen de verschillende opleidingen. Door goed te vergelijken kom je er achter wat er bij je past. Er zit namelijk heel veel verschil tussen iedere opleider. Het verschil zit hem in de houding en presentatie van docenten, het voorkomen van de opleiding online, het aanbod van lesstof en natuurlijk de prijs niet te vergeten.

Er is een opleiding voor mensen die graag tijdens de lessen naar hun eigen ziel op zoek willen gaan(levensvragen en antwoorden zoeken), er is een opleiding voor mensen die niets hebben met tradities en alleen maar geïnteresseerd zijn in moderne uitvaartzorg(niet aan te raden omdat je veel families zal moeten bijstaan die wel traditionele normen en waarden willen) en er zijn opleidingen die commercieel werken(je krijgt je lesboek en succes ermee). Daarnaast heb je ook opleidingen die alleen bezig zijn met het vak. En dit soort opleidingen moet je hebben. Je zit er immers voor het vak en niet voor de docent die graag zegt hoe goed hij of zij met zijn of haar bedrijf wel niet bezig is.

Vonera is een opleidingsinstituut met de nadruk op het vak. Je komt bij ons om het vak te leren en dat zullen wij je ook leren. Toch op zoek naar koetjes en kalfjes? Dan vragen wij je om voor een andere opleider te kiezen. Vonera staat voor kwaliteit maar tegen een betaalbare prijs!


Thuisstudie uitvaartverzorger
Anno 2022 zijn er diverse online aanbieders van uitvaartopleidingen. Je kan dan lesstof bestellen en thuis studeren. Op zich is dit een mooie ontwikkeling. Maar vergeet niet dat je geen les krijgt van experts en niet de antwoorden krijgt van zo’n expert. Thuisstudie werkt alleen als je contact kan leggen met een docent die zelf ook de ervaring heeft in de uitvaartbranche. Alleen op die manier kan je je gereed maken voor dit bijzondere en mooie vak.


Aanmelden uitvaartopleiding
Wil je je aanmelden voor de uitvaartopleiding van Vonera? Uitstekende keuze. Je hebt de beste uitvaartopleider van Nederland het vertrouwen gegeven jou te mogen klaarstomen. Onze opleiding uitvaartverzorger bestaat uit diverse verschillende lessen waardoor je alle aspecten van het vak leert. In 6 maanden tijd ben jij klaar om het veld in te gaan. Mocht je daarna nog meer verdieping zoeken, dan mag je ons altijd aan het jasje trekken. Het aanmelden doe je eenvoudig en snel via de website. Na betaling ben je officieel deelnemer en student van Vonera Uitvaartopleidingen. 
Terug naar blog