Ervaring van Linda

Ervaring van Linda

Via mijn vriendenkring is Vonera op mijn pad gekomen. Een vriendin heeft eerder een opleiding hier gevolgd. Haar verhalen hebben bij mij de interesse gewekt om voor Vonera en de opleiding Uitvaartverzorger te kiezen. 

Mei 2023 heb ik de opleiding mogen afronden. Als ik terugkijk zijn de maanden voorbij gevlogen. Ik had het goed naar mijn zin en dit kwam mede door de leuke groep studenten. Er was sprake van saamhorigheid. Hier hebben de docenten ook zeker aan bijgedragen. Ze bleven hameren op teamwork, want met teamwork kom je verder. Je tilt elkaar naar een hoger niveau. 

geslaagd uitvaartopleiding

De lessen waren inhoudelijk in orde, alleen had ik graag nog meer theorie gehad op bepaalde onderdelen als uitvaartmogelijkheden in het buitenland. Wat doen ze in Duitsland? Of in Mozambique? Volgens mij was ik wel de enige met deze mening. Haha. 

De opleiding is laagdrempelig, geen zweverig gedoe maar feiten onderscheiden van fictie. Informatie waar je wat aan hebt in plaats een opleiding 'vullen'. Je bent welkom zoals je bent en dat waarde de groep enorm. Ik kan Vonera aanraden aan een ieder die zou willen gaan werken in de uitvaartbranche. Het is een handige rugzak die je in de rest van je leven kan gebruiken. 

Terug naar blog