Ervaring van Lars

Ervaring van Lars

Sinds het overlijden van mijn oma heb ik altijd al willen werken in de uitvaartbranche. De uitvaartleider van toen had het zo keurig geregeld allemaal. Ik dacht gelijk dit wil ik ook. We zijn inmiddels enige jaren verder en voelde dat ik de stap nu moest gaan zetten. 

Ik heb verschillende opleiders bekeken en bezocht om te bepalen welke het best bij mij zou passen. Ik kwam uiteindelijk uit bij Vonera vanwege de combinatie theorie en praktijk. Iedere lesdag is een excursie in plaats van enkele aparte excursiedagen. Het voordeel hiervan is dat je de opgedane theorie direct kan toepassen in de praktijk. Het heeft een soort van controlerende functie. 

afgerond-uitvaartopleiding

De opleiding heeft mij letterlijk klaargestoomd voor dit bijzondere beroep. Natuurlijk ga ik het pas echt leren in de praktijk maar met de opleiding heb ik een basis. Dank jullie wel allemaal van Vonera. Dankzij jullie no-nonsense mentaliteit bleef ik met beide benen op de grond. We gaan elkaar ongetwijfeld nog zien in de toekomst!

Terug naar blog