Ervaring van Christel

Ervaring van Christel

Vonera Uitvaartopleidingen heeft indruk op mij gemaakt gedurende de Opleiding Uitvaartverzorging die ik heb mogen volgen. De school straalt professionaliteit uit die goed past bij het gevoelige karakter van het vakgebied waar ik later in zal werken.

Het begon al met de eerste lesdag waar we hartelijk zijn ontvangen door de hoofddocent en we gelijk een geweldig inkijkje kregen in de branche. Het was laagdrempelig zodat iedereen goed mee kon komen. De lesdagen die volgden hadden een goede afwisseling van theorie en praktijk. 

Het curriculum is doordacht en biedt een uitgebreide kennisbasis. Van ethiek en rouwverwerking tot praktische vaardigheden in draaiboeken en rouwkaarten, de opleiding dekt alle essentiële aspecten van het vak. 

 

diplomauitreiking-uitvaart

 

De ervaren docenten van Vonera Uitvaartopleidingen brengen niet alleen expertise mee, maar ook een empathische benadering. Ze stimuleren studenten om niet alleen de praktische vaardigheden te ontwikkelen, maar ook een diep begrip te krijgen van de emotionele behoeften van de nabestaanden. Vooral naar dit stukje was ik op zoek. 

De opleiding heeft mij verder gebracht. Nog niet in het werk omdat ik nog aan het solliciteren ben, maar vooral op menselijk vlak. Het is een goede investering geweest. 

Terug naar blog