Ervaring van Anique

Ervaring van Anique

In 2023 heb ik de Opleiding Uitvaartverzorger goed mogen afronden. Ik heb een mooie tijd gehad met mijn medestudenten en de behulpzame docenten. De lessen waren praktijkgericht. Natuurlijk heb je het stuk theorie maar Vonera ziet het vak uitvaarverzorger als een praktijk beroep. Dit merk je ook als je uitvaartverzorgers spreekt tijdens de lesdagen. Deze gastsprekers nemen je mee op reis in hun dagelijkse wereld.

Naast de interessante lessen zijn de locaties goed gekozen. De kistenfabriek, de rouwvervoerder, de uitvaartondernemer, noem maar op. Ze komen allemaal aan bod! Ik als beginnend uitvaartverzorger vond de afwisseling belangrijk voor mijn ontwikkeling. 

De docenten zijn allemaal mensen uit de praktijk. Ze weten waar ze over praten en kennen de lesstof goed zodat je ook altijd antwoord krijgt op je vragen. Zelfs buiten de lesdagen om kon ik met mijn vragen bij ze terecht. 

Grote dank aan een ieder bij Vonera! Dankzij jullie heb ik een basis gekregen waar ik op verder kan bouwen. Ik wens jullie alle goeds toe voor de toekomst! 

Terug naar blog