Een kijkje bij de uitreiking van onze certificaten

Een kijkje bij de uitreiking van onze certificaten

Vonera heeft meerdere keren per jaar avonden waarbij er de welverdiende certificaten worden uitgereikt aan alle geslaagden. Dit keer was een van de groepen van 2023/2024 aan de beurt! Wat een leuke avond in de Schouwburg, mede door de bruisende energie van alle aanwezigen. 

Na een hartelijk welkom begonnen we met het officiële gedeelte van de avond, waarbij elke student werd geëerd voor zijn of haar harde werk en toewijding. Het was een ontroerend moment om te zien hoe trots de familieleden en vrienden waren terwijl hun geliefden het podium betraden om hun certificaten in ontvangst te nemen.

Maar het hoogtepunt van de avond was toch wel de ongedwongen sfeer tijdens het informele gedeelte. Iedereen mengden zich, deelden herinneringen en lachten samen terwijl ze genoten van heerlijke hapjes en drankjes. Er werden talloze foto's gemaakt, en de lachende gezichten spraken boekdelen.

Er was ook ruimte voor sentiment, met enkele ontroerende speeches die de reis van elke student benadrukten en de oprechte dankbaarheid aan de leraren en medestudenten uitdrukten. Naarmate de avond vorderde, ontstond er een gevoel van verbondenheid en samenhorigheid. Een bevestiging van hoe de groep gedurende de opleiding met elkaar omging. 

Kortom, de uitreiking was niet alleen een viering van het succes, maar ook een viering van de warme banden en kostbare herinneringen die we samen hadden opgebouwd. Het was een avond om voor altijd te koesteren. Dank aan jullie allen, we houden contact. 

Terug naar blog