"De branche naar een hoger niveau tillen..."

Vonera Uitvaartopleidingen

Vonera is een exclusieve uitvaartopleiding gespecialiseerd in het opleiden van uitvaartverzorgers en uitvaartondernemers. Ook wel uitvaartleiders of uitvaartbegeleiders genoemd. In de komende jaren zal het aanbod opleidingen uitgebreid worden.

Vonera staat bekend om zijn uitstekende opleidingen. Je krijgt traditie met de “paplepel” ingegoten, je kent de geschiedenis en kan dit naar wens toepassen in de praktijk. Daarnaast is er ruimte voor de vernieuwing. Wat is jouw kijk op een uitvaart? Hoe zou jij de branche willen gaan vormgeven? Wat is trending?

Oog voor traditie, blik op de toekomst. Vonera is een opleiding met een gouden randje.

Beleving

Vonera is beleving. Als student zit je niet tussen 4 witte muren met een eng kunstwerk aan de muur. Je zit in een omgeving vol inspiratie en historie. De lessen worden gegeven op bijzondere locaties en is dit niet mogelijk is er als thuisbasis “de Ontmoeting” in Apeldoorn.

Beleving is voor ons mensen belangrijk, het helpt je motiveren en inspireren. Alleen dan krijg je het beste resultaat!

Respect en Acceptatie

Vonera staat voor wederzijds respect en acceptatie. Ben je theoretisch of praktisch geschoold? Je bent welkom zoals je bent. Er zijn geen toelatingscriteria en er is geen toelatingsgesprek.

We nemen iedere student serieus en de docenten doen hun best eenieder klaar te stomen voor dit bijzondere vak. De tentamens en examens zijn echter wel van een bepaald niveau: minimaal MBO+

Meesterlijk goed

Tot nu toe heeft iedere deelnemer de opleiding met een voldoende mogen afronden. Onze begeleiding is uitstekend te noemen.

Ons team van experts

Onze opleiding bevat alleen experts als docent. Wij zetten de meest ervaren professionals voor je aan het werk.

Kwaliteit gegarandeerd

Vonera staat bekend om zijn uitstekende opleiding en begeleiding. Dit stukje kwaliteit willen we graag behouden.