"Iedereen helpt elkaar."

Studentondersteuning

We vinden het fijn dat je een opleiding volgt bij Vonera. Daarnaast willen wij dat je de opleiding goed afrondt. Daarom krijgt iedereen bij Vonera basisondersteuning in de vorm van een contactpersoon. Je kan bij deze contactpersoon met al je vragen terecht. Hij of zei is een baken van rust en een luisterend oor.

Soms heb je meer nodig dan alleen een luisterend oor. We praten dan over aanvullende ondersteuningsbehoefte. Gedurende de opleiding kom je hier achter en kan je dit aangeven bij je contactpersoon. Samen gaan we dan kijken welke ondersteuning nodig is. Indien gewenst kan je extra begeleiding aanvragen. Hier zijn wel kosten aan verbonden.

Onze docenten zijn experts in uitvaartzorg, les geven en studenten ondersteunen waar nodig. Wij willen immers dat je de opleiding goed doorloopt. Dus heb je ondersteuning nodig? Schroom niet om dit te melden. Wij zijn er voor je.

Kleinschalig onderwijs 

Vonera staat voor kleinschalig onderwijs, waar aandacht en begeleiding belangrijke kernwaarden zijn. Met deze kernwaarden haal je het maximale uit jezelf. De contacten onderling zijn goed zodat docenten je kennen en weten waar je mee bezig bent. Zodra je de eerste les hebt meegemaakt ervaar je het saamhorigheidsgevoel. Iedereen helpt elkaar waar nodig. Je maakt onderdeel uit van een familie.

Over Vonera

Vonera is gespecialiseerd in uitvaartopleidingen. Met deze opleidingen wor je klaargestoomd om geheel zelfstandig te kunnen werken in de uitvaartbranche. Onze lessen kenmerken zich door de hoeveelheid inspiratie, prachtige locatie(s), kennis van docenten en een open houding.

We leren je alles over benadering van nabestaanden, uitvaartkisten, rouwvervoer, begrafenissen, crematies, financiën, wet- en regelgeving etc. Te veel om even snel op te noemen. Zien wij je binnenkort tijdens de lessen?