"De combinatie van prachtige locaties en ervaren docenten uit de praktijk is goud"

Alleen hoogwaardig onderwijs helpt je verder

Onze prachtige uitvaartopleidingen bieden je docenten uit het bedrijfsleven, inspirerende lessen voor belevenis, vaste structuur en uitstekende netwerkmogelijkheden.

Docenten uit de praktijk

Alle docenten bij Vonera hebben de benodigde ervaring in de uitvaartbranche. Ze hebben gewerkt of werken nog in de branche. Op deze manier krijg je als student voorbeeldsituaties en inzichten afkomstig uit de praktijk. Daarnaast heb je een vaste klas en een duidelijk rooster. Dit draagt bij aan het goed afronden van de opleiding.

Vonera wijst je de weg. Vonera is de weg..

Lessen vol beleving en inspiratie

Vonera heeft alleen uitvaartopleidingen. De uitvaartverzorging behoort tot een van de meeste dynamische vakgebieden. Dat maakt je studie inspirend en vol belevenis! De opleiding geeft je een breed vakkenpakket dat is gericht op de praktijk. Tijdens excursies en stages leer je de vakken in de praktijk toe te passen. De lessen gedurende de opleiding zitten vol inspiratie en beleving. Saaie lessen kennen we niet.

Netwerk lekker door…

De uitvaartbranche is een branche waar je alleen succes kan hebben door te netwerken. De opleiding is de basis van je netwerk. Je medestudenten hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen, ze willen uitvaartverzorger worden. Hoe fijn is het dan dat je met sommige kan optrekken en ervaringen kan uitwisselen? Wat zal de toekomst verder brengen?