Hoogleraar Rouw aan de Katholieke Universiteit Leuven

UITVERKOCHT

Op 4 april zal Manu Keirse, hoogleraar Rouw aan de Katholieke Universiteit van Leuven, een lezing geven in de Jacobikerk te Utrecht.

Het thema van de avond is ‘Helpen bij verlies en verdriet’.

Hoogleraar Manu Keirse gaat op deze bijzondere avond in op de omgang met verlies en verdriet. Daarnaast wordt de rol die zorgverleners en uitvaartmedewerkers hebben onder de loep gelegd. Manu laat zien waarom rouwen niet gelijkstaat aan afscheid nemen, maar aan anders leren vasthouden. Het belooft een avond vol pakkende verhalen te worden, met ruimte voor vragen, maar ook met gebrek aan antwoorden, omdat die er bij verlies vaak helemaal niet zijn. Dankzij de talloze concrete tips voor de rouwende én zijn omgeving is het een heel boeiende lezing voor iedereen die met verlies geconfronteerd wordt.

Een onmisbare lezing voor wie rouwt of een dierbare wil bijstaan in zijn of haar verdriet. Meld je hier aan! *

*Je betaling is je (digitale) kaartje. Met het betaalbewijs(afschrijving) heb je toegang tot het evenement. Restitutie niet mogelijk.

Manu Keirse (1946) is klinisch psycholoog en emeritus hoogleraar verlieswerking aan de faculteit geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven. Als rouwexpert heeft hij vele boeken op zijn naam staan waaronder ‘Helpen bij verlies en verdriet’.

Hij is een inspirerende spreker met jarenlange ervaring die warm en gloedvol vele verhalen uit de praktijk te vertellen heeft en een duidelijke boodschap verkondigt over hoe je elkaar kan helpen bij rouw en verlies.

  • 18.30 uur inloop
  • 19.00 uur aanvang
  • 21.00 uur gelegenheid tot napraten onder het genot van een hapje en drankje 
  • 22.00 uur einde

 

Naast de lezing is er korte informatie over onze erkende opleidingen voor de uitvaartbranche. 

  • € 17,50 per aanmelding (geld retour bij inschrijving bij een van onze opleidingen)


Meld je hier aan!

Je betaling is je (digitale) kaartje. Met het betaalbewijs(afschrijving) heb je toegang tot het evenement. Restitutie niet mogelijk.

Jacobikerk Utrecht

  • Dinsdag 4 april
  • 18.30 tot uiterlijk 22.00 uur. 
  • St Jacobsstraat 171, 3511 BP Utrecht

Met de auto

Wil je in de buurt van de kerk parkeren, dan adviseren wij je parkeergarage Paardenveld aan de Kroonstraat (€ 2,60 per uur met een maximum van € 28,00 per dag). Vanaf deze parkeergarage is het ongeveer 5 minuten lopen naar de Jacobikerk.

Parkeerruimte op straat is schaars en een stuk duurder.

Je kan je auto ook parkeren bij een van de transferiums aan de rand van de stad. Daarvandaan kan je gratis of tegen een zeer laag tarief met het openbaar vervoer naar de binnenstad.

Openbaar vervoer

De Jacobikerk is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. NS-station Utrecht Centraal ligt op 7 minuten loopafstand. Buslijnen 1, 3, 4, 5, 6, en 27 stoppen voor de kerk.

jacobikerk-utrecht-1920w