"De waardering die je van nabestaanden krijgt is geweldig..."

Waarom een uitvaartopleiding volgen?

Meerdere keren per jaar starten er bij Vonera uitvaartopleidingen. Overweeg je een opleiding te volgen maar mis je de motivatie om echt die stap te zetten? Wij leggen je uit waarom je een uitvaartopleiding moet volgen.

Waarom een uitvaartopleiding?

Een opleiding volg je om jezelf te ontwikkelen. Je wilt jezelf verbeteren en professional worden in je vakgebied. Ben je al bekend in de branche dan is de opleiding uitermate geschikt om de kwaliteit van je werkzaamheden te verhogen en om efficiënter je taken uit te voeren. Een opleiding is een investering in jezelf. Het is de moeite waard.

Meer geluk in je werkzame leven

Nieuwe ervaringen zorgen doorgaans voor meer plezier in je werk. Het laat je uitdagingen aangaan en je talenten te benutten. Heel belangrijk en goed voor je ontwikkeling. Onze opleiding is zo’n nieuwe ervaring. Je leert nieuwe lesstof, je past dit toe in de praktijk en ondertussen werk je aan je netwerk. De Vonera Uitvaartopleiding is de basis van je werkzame toekomst. Met het diploma op zak kan je gaan solliciteren bij diverse uitvaartondernemingen. Uitvaartondernemingen zoeken doorgaans goed personeel. Personeel met een diploma.

Kwaliteit van leven

Door jezelf te ontwikkelen blijf je niet hangen in wat je al kan. Je ontdekt nieuwe dingen, je leert jezelf nog beter kennen. De sleur die al gauw kan optreden in een werkzaam leven voorkom je. Ontwikkeling is fijn en leuk en dit heeft positieve invloed. Je stemming is goed en je opgedane kennis en vaardigheden kan je vaak ook inzetten voor andere doeleinden. Het afronden van een uitvaartopleiding geeft je zelfvertrouwen en toekomstperspectief.

Blijk van waardering organisatie

Vonera heeft niet alleen studenten die nieuw zijn in het vak. Regelmatig zijn er ook studenten die al werkzaam zijn in de branche. Ze komen bij ons om hun kennis uit te breiden. Veel kennis is er al, maar ook veel nog niet. Organisaties zien Vonera als een goede manier om hun medewerkers te laten door ontwikkelen. Het is immers een feit dat medewerkers die op handen gedragen worden door hun werkgever, betere resultaten behalen op de werkvloer. De organisatie is hier bij gebaat omdat het de organisatie verder helpt. Een werkgever die in je investeert is een werkgever van de toekomst.

Schrijf een plan voor jezelf

Wij adviseren altijd om bij twijfel een plan voor jezelf te maken. In het plan beschrijf je wie je bent, waar je staat en waar je naartoe wilt. Wat zijn je talenten? Wat zijn je valkuilen? Wat maakt het leven voor je bijzonder? Wat motiveert je? Door een duidelijk plan te schrijven leer je jezelf kennen.

Vonera is de eerste steen naar succes

Vonera is jouw eerste bouwsteen naar succes. Na het afronden van de opleiding versta je je vak en kan je uitvaarten geheel volgens wens van nabestaanden uitvoeren. Zowel in dienstverband als voor jezelf.

Meer weten? Check Opleiding Uitvaartverzorger en Opleiding Uitvaartondernemer.